Vi er 3 dygtige frisører som alle brænder for vores job

Klip14 har eksisteret i mere end 25 år, og har i alle årene haft til huse i en gammelt bindingsværk bygning i Ramsherred, der er med til at give en hyggelig stemning. 

Vi er spredt i alder så vi appellerer til alle aldersgrupper. Vores kundespektre er derfor også stort og bredt og vi fortrækker også dette da det giver adspredelse og udvikling for os i vores hverdag. Vi har derfor også altid haft elever der giver nyt liv, udvikling, inspiration og ikke mindst udfordrer os, når vi skal lære fra os. Når mulighederne byder har vi været lærested for udviklingsstudenter fra andre lande. Det er rigtig spændende og giver et godt supplement til de elever vi har i forvejen. Vi ser den faglige udvikling som en meget vigtig del af det at være frisør. 

Kreativitet er en del at den vare vi sælger og det er derfor vigtigt at få så meget inspiration som mulig så vi kan videregive den til vore kunder. Det er også en meget vigtig del for os selv, da det er selvudvikling og er med til at give kulør på hverdagen.